Szolgáltatások / Árak

Magabiztos megszólalás, folyékony beszéd, választékos kifejezésmód - ezt kínálom most neked személyes, vagy skype órák keretében, a létező leghatékonyabb tanulási módszereket alkalmazva. A közös munka során minden szükséges segédanyagot biztosítok neked és arról is gondoskodom, hogy soha ne fogyjon el a motivációd.  :)

A nyelvi coaching órákon egyéni nyelvi céljaid pontos meghatározásában, a szükséges nyelvismeret megszerzésében, a nyelvtanulási folyamatok tudatosításában és a személyre szabott akcióterv kidolgozásában segítek. Továbbá elősegítem az esetleges nyelvtanulással vagy idegen nyelven történő megnyilatkozással kapcsolatos blokkok feltárását és feloldását. Mind klasszikus coaching technikákkal, mind speciális, nyelvi coachingra jellemző módszerekkel támogatlak a kihívást jelentő idegen nyelvi feladatok megoldásában (prezentáció, állásinterjú, külföldi út, telefonálás, tárgyalás stb.)

Hány perces egy óra?

Választhatsz 45, 60 és 90 perces órák közül, melyek ára az időtartammal arányosan változik.

Hol?

Székesfehérváron, vagy online.

Miért érdemes hozzám járnod?

  • a befizetésedről számlát kapsz;
  • kezdőtől a felsőfokig tudlak tanítani; illetve coaching órákat is tudsz venni
  • az íráskészséget, hallott és írott szövegértést, valamint a beszédkészséget egyaránt fejlesztjük;
  • minden Magyarországon elérhető nyelvvizsgára, valamint közép és emelt szintű érettségire is fel tudlak készíteni.

 

Az első alkalom egy ingyenes felmérés és konzultáció.

Árak

 

Általános angol órák középfokig. Általános angol oktatás kezdőtől középfokú szintig. Érettségire, középfokú nyelvvizsgára való felkészítés.

Időtartam: 60 perc

Ár: 4000 Ft. Napközben.

 

Szaknyelvi/felsőfokú vizsgára való felkészítés. Idegenforgalmi, pénzügyi, gazdasági vagy üzleti nyelvvizsgára való felkészítés.

Időtartam: 60 perc

Ár: 5000 Ft.

 

 

Nyelvi coaching: Pár alkalmas felkészítés azoknak, akik biztosra akarnak menni. A nyelvi coaching alapvető célja a motiváció és az egyéni erőforrásokra való építés, ezért kiemelt szerepet játszik a cél konkrét és pontos meghatározása. A cél ismeretében a nyelvtanulók jobban motiválhatók, elkötelezettebbé válnak, tudatosabbak lesznek a nyelvtanulási folyamattal kapcsolatban és ezek által hatékonyabban tanulnak, gyorsabban fejlődnek, tudásuk gyakorlati jellegű lesz

Időtartam: 60 perc

Ár: 7000 Ft

Céges oktatás:

Céges egyéni és csoportos oktatás is vállalok.

5000-7000 Ft/ 60 perc áron.

Az ár függ a tanítandó szinttől, a csoport nagyságától és a kért órák számától.

Óralemodás maximum 24 órával óra előtt, kivétel betegség vagy vészehelyzet! Egyéb esetben ki kell fizetni a le nem mondott órát.