Szolgáltatások / Árak

Magabiztos megszólalás, folyékony beszéd, választékos kifejezésmód - ezt kínálom most neked személyes, vagy online órák keretében, a létező leghatékonyabb tanulási módszereket alkalmazva. Megtanítalak a mesterséges intelingencia használatára a nyelvtanulás terén. A közös munka során minden szükséges segédanyagot biztosítok neked és arról is gondoskodom, hogy soha ne fogyjon el a motivációd.  :)

A nyelvi coaching órákon egyéni nyelvi céljaid pontos meghatározásában, a szükséges nyelvismeret megszerzésében, a nyelvtanulási folyamatok tudatosításában és a személyre szabott akcióterv kidolgozásában segítek. Továbbá elősegítem az esetleges nyelvtanulással vagy idegen nyelven történő megnyilatkozással kapcsolatos blokkok feltárását és feloldását. Mind klasszikus coaching technikákkal, mind speciális, nyelvi coachingra jellemző módszerekkel támogatlak a kihívást jelentő idegen nyelvi feladatok megoldásában (prezentáció, állásinterjú, külföldi út, telefonálás, tárgyalás stb.)

Hány perces egy óra?

Választhatsz 45, 60 és 90 perces órák közül, melyek ára az időtartammal arányosan változik.

Hol?

Székesfehérváron, vagy online.

Miért érdemes hozzám járnod?

  • a befizetésedről számlát kapsz;
  • kezdőtől a felsőfokig tudlak tanítani; illetve coaching órákat is tudsz venni
  • az íráskészséget, hallott és írott szövegértést, valamint a beszédkészséget egyaránt fejlesztjük;
  • minden Magyarországon elérhető nyelvvizsgára, valamint közép és emelt szintű érettségire is fel tudlak készíteni.

 

Az első alkalom egy ingyenes felmérés és konzultáció.

Árak

Általános angol órák középfokig. Általános angol oktatás kezdőtől középfokú szintig. Érettségire, középfokú nyelvvizsgára való felkészítés, korrepátlás gyerekeknek.

Időtartam: 45  perc

Ár: 4000 Ft

 

Általános angol órák középfokig. Általános angol oktatás kezdőtől középfokú szintig. Érettségire, középfokú nyelvvizsgára való felkészítés.

Időtartam: 60 perc

Ár: 5000 Ft

 

Szaknyelvi/felsőfokú vizsgára való felkészítés. Idegenforgalmi, pénzügyi, gazdasági vagy üzleti nyelvvizsgára való felkészítés.

Időtartam: 60 perc

Ár: 6000 Ft.

 

Nyelvi coaching: Pár alkalmas felkészítés azoknak, akik biztosra akarnak menni. A nyelvi coaching alapvető célja a motiváció és az egyéni erőforrásokra való építés, ezért kiemelt szerepet játszik a cél konkrét és pontos meghatározása. A cél ismeretében a nyelvtanulók jobban motiválhatók, elkötelezettebbé válnak, tudatosabbak lesznek a nyelvtanulási folyamattal kapcsolatban és ezek által hatékonyabban tanulnak, gyorsabban fejlődnek, tudásuk gyakorlati jellegű lesz

Időtartam: 60 perc

Ár: 7000 Ft

Az órák időpontjainak módosítása

 

Nem jó a szokásos nap vagy időpont?

 

Írj egy üzenetet, megbeszéljük! Minél hamarabb szólsz, annál több eséllyel találunk megfelelő időpontot.

 

Késni fogsz? Jelezd, amint megtudod. Az óra kezdetétől számítva 15 percet várok, utána az órát ki kell fizetned.

24 órán belül csak akkor mondhatod le az órát, ha komoly gondod akad ( pl. betegség), ha viszont a feledékenység az ok, akkor az aznapi órát ki kell fizetned.

 

Köszönöm a megértést!