Referenciák

Adél

Andival kifejezetten a Gazdálkodó nyelvvizsgára készültünk. Megadta nekem azt az alap szókincset amivel egy szakmai vizsgán rendelkezni ajánlott. Diszlexiás vagyok így az anyanyelvem elsajátítása is nehézséget okozott a kezdetekben. Nagyon sokat beszélgettünk, amik alatt kiderült, hogy milyen hiányosságaim vannak a nyelvtan terén és azokat tudtuk együtt orvosolni. A saját ütememben haladtunk, a saját képességeimhez mérten. Az eddigi legpozitívabb találkozásom volt az angol nyelvvel!

Miklós

Sikerült az emelt érettségi 62%-os eredményt értem el összesen, így megkaptam a nyelvvizsgát is. Valószínüleg a szóbeli nagyon jól sikerülhetett ha még így is meg lett az 5-ös. Nagyon örülök mivel elértem a kitűzött célt. Köszönök mindent, az órákon mindig jól éreztem, változatosak voltak. Mindemellett köszönöm, hogy megismerhettelek. 

Andi

Andit egy internetes platformon találtam meg, amikor sürgősen keresnem kellett egy angol nyelvtanárt. Sajnos órára nem tudtam elmenni hozzá, így Skype-on tartottuk az órákat. Előnyként kiemelném az óra díjat, ami számomra nagyon kedvező volt. Emellett mindig a saját tempómban haladtunk, rengeteg segítséget és gyakorló feladatot kaptam, ami kellően felkészített a középfokú komplex angol nyelvvizsgámra. Ha csak egy kis segítség kell, vagy teljes felkészítésre van szükséged bátran tudom ajánlani!

Betti

Több éve tanulok angolt, de sajnos az iskolában nincs nagyon idő arra, hogy a szaktanár külön foglalkozzon egy-egy tanulóval, éppen ezért kerestünk külön angol tanárt, hogy magabiztosabban mehessek vizsgázni. A tanárnővel volt időnk szinte az összes topic-ot át beszélni, ami rengeteget segített a beszédkészségem javításában, illetve nyelvtani hibáim korrigálásában. Az új kifejezések és szavak megtanulása mellett, sok szövegértéses feladatot oldottunk meg. Listeningeztünk minden órán, volt mikor nehezebbet, volt mikor könnyebbet hallgattam ezzel is láttuk, hogy mik, azok, amiket többször kell gyakorolnom. Rendkívül hasznosnak éreztem azt az időt, amit a tanárnő óráin töltöttem. :)  

Ricsi

Szerintem sokat segítettek a felkészülésben a különórák, mert így azt is tudtam gyakorolni, ami a nyelvvizsgára kell és nem csak az általános dolgokat amiket például az iskolában tanítanak. Nekem különösen nagy előnyt jelentett, hogy nem a belvárosba kellett bemennem, hanem itt maroshegyen tudtam különórákat venni. 

Köszönöm a sok segítséget.  

Flóra

Nekem sokat segítettél az önbizalmam növelésében, hogy merjek beszélni, így ezáltal jó legyen a szóbeli vizsgám. Tisztáztuk a nyelvtant, ami szintén sokat segített, és rengeteg gyakoroló feladatot oldottunk meg. Bármikor amikor nem értettem valamit te türelmesen elmagyaráztad.

Marianna

Kedves Andi! Nagyon szépen köszönjük, hogy ilyen profin foglalkozol Danival. Szeptember óta jár hozzád, mostanra érett be a sok foglalkozás eredménye. Az 5-ös dolgozatok és a tanárnője szóbeli dicsérete igazolja, hogy sokat köszönhetünk Neked! Marianna