Bemutatkozás

Nagy Andrea Nárcisznak hívnak és Székesfehérváron élek. Az angol nyelvet Leedsben, Londonban és New Yorkban tanultam, majd 2003-ban Pécsett szereztem főiskolai diplomát, később TEFL/TESOL nemzetközi nyelvtanár képesítést kaptam.

2003 óta folyamatosan tanítok minden korosztálynak az alapfoktól a felsőfokú szintig (az összes akkreditált nyelvvizsgára felkészítek). Szaknyelv oktatását és nemzetközi nyelvvizsgára való felkészítést (Zöldúti, Business, IELTS, Cambridge) is vállalok. Az óráim a szükségeidnek megfelelően személyre szabottak és különböző készségekre fókuszálnak, mint az élő beszéd, a hallás utáni szövegértés vagy az olvasáskészség. Mind attól függ, hogy Neked mire van szükséged. Legfontosabb, hogy az óráim nem unalmasak, amelyekhez az életből vett szituációkat, vizuális segédanyagokat és játékos elemeket használok. Még a nyelvtant is vizuálisan tudjuk megtanulni és gyakorolni. Nyelvi coaching óráimon a blokkok leküzdésére és a céljaid elérésére fókuszálunk megfelelő akcióterv kidolgozásával. 

Nálam személyre szabottan tudsz előre haladni a saját tempódnak megfelelően. Arra foglak motiválni Téged, hogy megtaláljuk azokat a területeket, ahol gyengeség mutatkozik és felzárkóztassuk azokat az erősségeidhez.

A nyelvtanuláshoz szükséges anyagot nem kell feltétlenül megvásárolnod, mivel mindent biztosítok Neked amire szükséged lehet.

Várlak szeretettel, remélem hamarosan találkozunk!