Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Több mint 20 éve foglalkozom angol nyelvoktatással, mind egyéni mind csoportos, illetve vállalati formában. Az angol nyelvet Angliában és Amerikában tanultam, és az ottani tanítási módszereket építettem be a saját oktatási technikámba, amelyet a mai napig használok természetesen kiegészítve a mostani kor vívmányaival mint a interaktív, vizuális, érdekes, szórakoztató, pörgős, fejlesztő, és játékos webes applikációk és programok.

Szeretek tanítani, ez ad motivációt, így a diákjaim igényeihez és céljaihoz igazítom az órákat.. Legyen szó akár nyelvvizsgáról, érettségiről, utazásról vagy munkáról, segítek elérni a kívánt eredményt. Ezt az eredményt mérni is lehet, megmutatom hogyan.

Tanítási módszerem beszédcentrikus, motiváló és interaktív, sok beszédgyakorlattal és játékos feladatokkal. Fontosnak tartom a nyelvtan alapos elsajátítását is, de nem unalmas módon, hanem érdekes és hasznos kontextusban. Minden diákomnak egyéni tantervet készítek, amely figyelembe veszi a szintjét, a tempóját és az érdeklődési körét. Az órákon megmutatom Neked hogyan tudod az Internet újdonságait pl.a mesterséges intelligenciát a tanulás során jól használni. Az órákon saját anyagaimon kívül érdekes, izgalmas videós, képi, rajzolt, kreatív módon elkészített szótanuló, szóhasználó és szövegépítő programokat, weboldalakat használok.

Minden szinten vállalok felkészítést , minden korosztálynak legyen az általános, üzleti vagy speciális angol. Tapasztalatom van vállalati egyéni és csoportos nyelvokatásban, magán nyelvoktatásban ( felnőtt és gyermek), felnőtképzésben, interjúra való felkészítésben, általános beszélgetésben, nyelvvizsgára való felkészítésben ( Language Cert ( vizsgáztatás), TECL, ECL, BME, Zöldúti), közép- és emeltszintű érettségire való felkészítésben és korrepetálásban.